Gebruik de kortingscode «FALL2020» en ontvang 20% extra korting op je winkelmandje 💖

Over ons

Bij Smilebright verkopen wij een ruim assortiment mondhygiëneproducten onder de naam Smilebright. We staan waarschijnlijk het best bekend om onze tandenbleekmiddelen die wij in heel Europa verkopen. Wij zijn een nieuw merk dat onze producten in meer dan 10 landen verkoopt, dat in korte tijd zeer succesvol is geweest met onze unieke biologische tandenbleekmiddelen. Je kunt onze producten alleen in onze eigen webshop kopen en je vindt ons in landen als Denemarken, Duitsland, Zweden, Engeland en Nederland.

Smilebright heeft al meer dan 100.000 tevreden klanten bediend. Een van de redenen dat we zulke tevreden klanten hebben, is onder andere dat wij een niet-goed-geld-terug- garantie hebben als je een product bij ons koopt. Dit betekent dat als je een product van ons ontvangt waar je niet tevreden mee bent, we je geld teruggeven zonder verdere vragen te stellen.  Daarnaast hebben we ook gratis verzending op al onze orders, ongeacht waar ter wereld je bestelt.

Het idee voor Smilebright ontstond toen we zelf naar een goed biologisch tandenbleekmiddel op zoek waren dat niet superduur was. Het was vrijwel onmogelijk om een dergelijk product te vinden - en hierdoor ontstond het idee voor een biologisch tandenbleekmiddel, gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. Het conventioneel bleken van tanden is erg duur en moet meestal bij een tandarts gebeuren, die gebruik maakt van synthetische ingrediënten zoals waterstofperoxide. Dit werkt prima, maar er zitten een aantal negatieve aspecten aan deze stof. Het kan onder meer je glazuur beschadigen.  Wij zijn van mening dat een goede mondhygiëne van essentieel belang is voor een goede gezondheid en daarom willen we dat de inhoud van onze producten natuurlijk is en tegelijk het beste effect heeft.

Het is de missie van Smilebright om positiviteit en vreugde onder de mensen te brengen door het glimlachen te stimuleren. Wij zijn van mening dat de glimlach het meest fantastische vermogen van de mens is. Het kost niets om te glimlachen en daarom willen we iedereen aanmoedigen om te glimlachen naar de mensen die je op je pad tegenkomt. Je leven wordt er veel mooier door. Wij garanderen dat je de meest fantastische en witste glimlach zal krijgen die je ooit hebt gehad, met behulp van de tandenbleekmiddelen van Smilebright.

Smilebright IVS
M.P Bruunsgade 46b, stuen.
8000 Aarhus C, Denemarken
Btw-nummer: 39745240
+45 71 99 51 08
[email protected]

Onze team

Emil Schmidt - Directeur

Frederik Sørensen - Directeur

Ida Silberg - Klantendienst

Simon Underlien - Magazijn